Sabtu, 21 Mei 2011

syukur...Alhamdulillah....

selamat  hari sabtu..... sebenarnya seminggu 2 ni mood ummi mmg xmenentu.....  nak join cgl pun xde semangat.... bkn sj nak join cgl tp nak buka laptop pun xmau.... ini lah penangan pembawakan bdk..... hihi... sebenarnya masih baru lg... baru sebulan.... alahan yg agak teruk membuatkan saya tiada mood.... barang2 pun xkemas lg... tinggal seminggu lebih je lg, kami nak terbang..... harap semuanya berjalan lancar..... INSYAALLAH....

5 ulasan:

eB ezrin berkata...

naper tuh? cer citer? ;p

ummi hannaluqman berkata...

alhamdulillah...saya mengandung anak ke 3.....br sebulan lbh.... itu yg mood xmenentu tu....

Cute MuM berkata...

pasal iklan nuffnang tue..
g web nuffnang..
pastu klik add ads"
amik kod iklan kat situ..
kalo nak lebih paham..
tgok kat belah tepi ada tunjuk rajah tempat iklan, bwhnya nampak logo blogger.. klik..
ikut jer arahan kat situ..

eB ezrin berkata...

TAHNIAH YER :)

Cute MuM berkata...

bestnya dpat anak ketiga...
semoga sehat selalu yer..